Onze voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

U wordt geacht de gebruiksvoorwaarden te lezen alvorens u gebruik maakt van de transcribeer functionaliteiten van audiotranscript.nl. Door gebruik te maken van de transcribeer functionaliteiten van audiotranscript.nl gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden.

Auteursrecht

Alle tekst, logo’s en ontwerpen op audiotranscript.nl zijn eigendom van audiotranscript.nl en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd.

Omschrijving

Audiotranscript.nl is een online omgeving die u kunt gebruiken om door uw aangeleverde audiobestanden automatisch te transcriberen. Audiotranscript.nl maakt gebruik van algoritmes om uw audiobestand automatisch te transcriberen zonder tussenkomst van enig persoon. Audiotranscript.nl heeft uw privacy hoog in het vaandel. Details van onze maatregelen die uw privacy waarborgen kunt u vinden in onze privacy statement.

Proefversie

Gebruikers mogen per audiobestand eenmalig een proefversie gebruiken om de kwaliteit van de transcriptie te beoordelen. De tijdslimiet van deze proefversie is 2 minuten.

Kosten

De kosten van uw transcriptie worden per minuut gerekend. De tijdsduur van uw bestand wordt afgerond naar boven. Bijvoorbeeld, een audiobestand van 11 minuten en 40 seconden zal worden afgerond naar 12 minuten. Audiotranscript.nl vraagt een minimum bedrag voor uw transcriptie. Indien de kosten van de transcriptie van uw fragment minder zijn dan de minimum kosten zal u automatisch het minimumbedrag worden gerekend.

Restitutie

Aangezien de kwaliteit van de door ons geleverde transcriptie afhangt van de kwaliteit van het door u aangeleverde geluidsfragment kunnen wij geen restitutie bieden. Wij bieden een gratis proef die u voor al uw geluidsfragmenten kunt gebruiken. Het is aan u om te bepalen of u de geleverde transcriptie van de proefversie van voldoende kwaliteit vindt om vervolgens gebruik te maken van een volledig transcriptie. Het algoritme dat voor transcriptie van de proefversie wordt gebruikt is identiek aan het algoritme dat voor de volledige transcriptie wordt gebruikt. Kwaliteit van de proefversie kan verschillen van de volledige versie door verschil in kwaliteit van uw opname op verschillende tijdstippen. Beoordeling van de kwaliteit van het aangeleverde audiobestand is overgelaten aan audiotranscript.nl.

Diensten

Audiotranscript.nl streeft er naar om 24/7 beschikbaar te zijn. Echter audiotranscript.nl kan vanwege technische mankementen offline zijn. Geüploade audiobestanden mogen een maximale bestandsgrote van 1000 MB hebben. Tevens hebben de bestanden een tijdslimiet van 3,5 uur.